Elinvoimaa yrityksellesi

Hyvinvointiohjaaja


Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen parhaita työyhteisötapahtumia?

Etsimme ihmisiä joiden intohimona on liikunta ja sen mahdollistaminen muille ihmisille. Tunnet olosi mukavaksi ihmisten seurassa ja ryhmän edessä. Tapahtumissamme asiakas on kuitenkin aina pääosassa. Ohjaajiemme tehtävänä on herättää ihmisissä motivaatiota liikuntaan ja toisinaan johdatella heitä turvallisesti kokeilemaan omia rajojaan.

Koulutukseltasi saatat olla liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja, seikkailuohjaaja, fysioterapeutti, ilmaisutaidon ohjaaja, matkailualan restonomi tai sinulla on vahva kokemus tapahtuma- tai liikunnanohjauksen alalta. Pystyt itsenäisesti ohjaamaan oman osaamisalasi tapahtumia. Sinulla on sisäinen tarve kehittää itseäsi ja ymmärrät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen työilmapiirin ja työtehokkuuden kehittämisen kannalta. Työ on keikkaluontoista ja painottuu sesonkiaikoihin eli kevääseen ja syksyyn.

iStock_000017047359Large

Työ on freelancer-pohjaista ja soveltuu myös toiminimellä laskutettavaksi. Free lancer ohjaajien joukkoomme kuuluu tällä hetkellä yli kolmekymmentä ammattilaista. Toimintamme laajentuessa etsimme uusia ohjaajia ryhmäämme. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja tuoda oma osaamisesi tiimimme käyttöön. Järjestämme free lancer ohjaajille päivän kestäviä koulutuksia 1 – 3 kertaa vuodessa. Koulutuksien tavoitteena on kehittää toimintamme laatua, tukea ohjaajiemme ammatillista kasvamista ja jakaa tietoa.

 

Kysy lisää Johanna Verholta puh. 040 7020 383 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen johanna.verho@elinvoimaayrityksellesi.fi