Elinvoimaa yrityksellesi

ILOISET OLYMPIALAISET – VIRKISTYSOHJELMA

Treasure-Coaching-iloiset olympialaiset-virkistysohjelma-virkistyspäiväILOISET OLYMPIALAISET- virkistysohjelma

Virkistysohjelma suunnitteilla? Haluatteko tehdä jotain iloista ja rentouttavaa, mutta kuitenkin niin, että tekemisessä on järkeä eikä se ole kenellekään liian vaativaa? Ette halua, että kukaan joutuu naurunalaiseksi? Ette ehkä myöskään halua kävellä tulisilla hiilillä tai kokea muita liian yllättäviä yllätyksiä? Ja mahdollisesti sateen sattuessa haluatte siirtää ohjelman sisätiloihin. Hyvä juttu, olet juuri oikealla sivulla. Kokeneet valmentajamme toteuttavat rentoutttavan ohjelman niin, että tunnelma säilyy mukavana ja aktiivisena koko ohjelman ajan. Niin että saatte kokea sopivasti naurua, yllätyksiä ja tiimien yhteenhitsautumista.

 

Iloinen virkistysohjelma aktivoi ryhmän toimimaan yhdessä ja herättää näkemään ympärillä uutta potentiaalia. Ilo ja yhteistyö luovat rennon tunnelman kokous- tai virkistyspäivään. Me pidämme huolta koko ryhmästä, niin että aktiivisuus säilyy koko tapahtuman ajan. Selkeä ohjaus ja ohjeistus takaa, että langat pysyvät käsissämme koko tapahtuman ajan. Silloin sinä ja koko ryhmänne voivat keskittyä rentoutumiseen ja työn ilon lisäämiseen.

 

Iloiset olympialaiset virkistysohjelma:

Ryhmäkoko: 6 – 200 henkilön ryhmille

Kesto: 1,5 – 2,5 h

Ohjelman kuvaus:
Ohjelma aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä ja joukkueisiin jaolla
Tässä kisassa ette äänestä heikointa lenkkiä, vaan puhallatte yhteen hiileen ja vietätte yhteistä aikaa uudessa toimintaympäristössä. Näiden olympialaisten lajit ovat toiminnallisia ja soveltuvat koko porukalle. Ohjaajamme ovat tapahtumaohjauksen, ryhmätoiminnan ja liikunnan ohjauksen rautaisia ammattilaisia. Kisan aikana kohtaatte yllättäviä, leikkimielisiä ja monipuolisia taitoja vaativia kisalajeja.
Kisalajit ovat suunniteltu niin, että kaikki pääsevät loistamaan. Onnistuminen perustuu hyvään fiilikseen, kannustukseen ja positiivisen palautteen antamiseen.

 

Tiimityötä olympialaisissa:Iloiset olympialaiset-virkistysohjelma-Treasure Coaching

Ohjelmassa esimerkiksi:
• lakanalenttiksessä tarvitaan yhteistyötä ja tarkkuutta, mutta naurultakaan ei vältytä
• palapeli – ratkaisu vaatii luovuutta sekä suomalaista sisukkuutta
• 8 X 8 -arvoitus hieroo aivonystyröitä uuteen uskoon
• tiimimölkyssä tarvitaan nopeita käsiä ja jalkoja, kenestä tulee mölkkykunkku?

Luvassa on aimo annos, huikeita tuuletuksia, onnistumisen iloa ja yhdessä kokemisen riemua!

Ohjelma päätetään yhteiseen loppuverryttelyyn, tulosten julkistamiseen ja kunniamainintoihin.

Ohjelman kesto: 1,5 – 2,5 h

 

 

Palautetta SAK:n 80 henkilön Iloiset olympialaiset ohjelmasta:

”Olimme todella tyytyväisiä Treasure Coachingin Iloisiin olympialaisiin, joten jos joku muu asiakkaanne kyselee referenssejä, voin kernaasti kehua Treasure Coachingin ohjelmaa.”