Elinvoimaa yrityksellesi

Kuinka monta ajatusta mahtuu kymmeneen minuuttiin?

Posted by on Jan 13, 2011 in Yleinen | Ei kommentteja

Todella monta. Ainakin silloin, kun niistä yrittää päästä eroon. Joku minua viisaampi on kertonut, että ihmisellä on keskimäärin 70 000 ajatusta vuorokaudessa. En tiedä kuinka tarkasti tämä paikkansa, mutta ainakin se on varmaa, että ajatuksia on huomattavasti enemmän, kuin mitä niitä ehtii ääneen lausua.

Eilen meditaatioharjoitteluni jäi väliin liian täyden työpäivän vuoksi. En aio tästä lannistua, vaan jatkan kokeiluani. Yksi kerta sinne tai tänne. Onneksi tänään on rauhallisempi päivä ja tein meditaatioharjoituksen juuri äsken. Ehkäpä yllättävän kiireisen työviikon vuoksi ajatusten hallitseminen tuntui tänään aikaisempaa vaikeammalta.

Ehdinpä siinä

ajatuksia välttäessäni miettiä muun muassa: Mitä tähän blogiin kirjoitan, mitä voisin yhdelle asiakasryhmälle tarjota ajankäytön tehostamiseksi, mitä voisin syödä kirjaston kahvilassa, monelta kannattaisi tänään mennä nukkumaan, miten toteutamme huomisen Oivallusgeneraattorin purkutilaisuuden mahdollisimman tehokkaasti, miksi lonkkani on kipeä, mikä venytys siihen auttaisi, montakohan minuuttia on jo kulunut tätä harjoitusta, koskakohan ehdin päivittää nettisivujani seuraavan kerran ja muutamia muitakin ajatuksia taisi mielessäni välähdellä. Hengittämiseen keskittyminen vähensi kuitenkin ajatusten poukkoilua ja vaikka pääni ei tyhjentynytkään, niin olo oli kuitenkin koko harjoituksen ajan mukava. Ja sen jälkeen vielä mukavampi.

Huomenna harjoittelu jatkuu…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *