Elinvoimaa yrityksellesi

Mitä kalliimmat lenkkarit, sen suuremmat vammat?

Posted by on Nov 30, 2010 in Yleinen | Ei kommentteja

Olen aina inhonnut juoksemista. Aikaisemmin harrastin kilpanyrkkeilyä ja pakolliset lenkit olivat silloinkin tuskaisia. Nykyisin vältän juoksemista. Ulkona liikkumisesta nautin sauvakävellen, pyöräillen tai meloen. Lukiessani levitra online overnight

ube.com/watch?v=Xv4Se5ka9Pk”>Christopher McDougallin Syntynyt juoksemaan -kirjaa inspiroiduin kuitenkin niin, että mieleni tekee lähteä -15 asteen pakkaseen juoksemaan ja tietenkin PALJAIN JALOIN!

Yhä vakuuttuneemmaksi ihmisen upeasta anatomiasta tulin luettuani kyseisen teoksen. Meidän jalkamme on todella

viagra uk

pitkän evoluution tulos eikä muutaman vuosikymmenen tuotekehitys juoksujalkineissa ole pystynyt sitä korvaamaan. Nyt ymmärrän entistä paremmin miksi joogaminen tuntuu niin hyvältä. Ilman kenkiä jalkaterän lihakset toimivat niin kuin niiden kuuluukin toimia. Harmillista, että anatomiamme ei toimi tietokoneen ääressä yhtään niin loistavasti.

Uusimpien tutkimusten mukaan joustavimmat ja jalkaa tukevimmat jalkineet ovat tuki- ja liikuntaelimillemme kaikkein tuhoisimmat. Tämäpä pistää miettimään mitä kaikkea meille myydään terveyden nimissä.

Olisikohan minustakin juoksijaksi? Ehkäpä odottelen ainakin online roulette pakkasen laantumista ja haen sukset varastosta.

Johanna Verho
Treasure Coaching

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *