Elinvoimaa yrityksellesi

KESKITTYMISGENERAATTORI™ – STRESSI KURIIN

Tarvitsetteko työyhteisössänne työkaluja arjen hallinnan ja keskittymisen kehittämiseen? KESKITTYMISGENERAATTORI™-valmennus antaa arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla. Stressi vähenee, kun keskittymiskyky lisääntyy.

Stressi kuriin – Neljä askelta keskittymisen optimointiin

Kuluvatko kokoukset tai koulutuspäivät asiasta toiseen poukkoillen? Vilkuilevatko kaikki jatkuvasti kännyköitä ja muita härpäkkeitä? Tuntuuko siltä, että mitään asiaa ei saada vietyä päätökseen? Onko siis keskittymiskyky hukassa?

KESKITTYMISGENERAATTORI Valmennus on rakennettu todellisille arjen sankareille eli asiantuntijaorganisaatioissa aivojen ylikuormituksen kanssa taisteleville toimistosotureille. Valmennus voidaan toteuttaa tilannekohtaisesti joko yhteisö- tai yksilömuotoisena. Liiallinen stressi vähenee, kun osaamme olla läsnä tässä hetkessä. stressi-keskittymisgeneraattori-Treasure Coaching-toimistosoturi

Osataanko teidän työyhteisössänne hyödyntää koulutus- ja kokouspäivän anti täysipainoisesti? Osaatteko virittää aivonne vastaanottavaiseen tilaan? Keskittymisgeneraattori toteutetaan koulutuspäivän aluksi tai puolivälissä lisäämään päivän tehokkuutta.

Keskittymisharjoitukset virittävät ryhmäläiset oppimiselle vastaanottavaiseksi. Tärkeimmät työvälineemme ovat toimivat aivot sekä avoin mieli. Rentoutuminen ja riittävä palautuminen takaavat koulutuksen hyödyntämisen täysipainoisesti. Ennen tapahtumaa osallistujat saavat sähköpostilla lyhyen harjoituksen, joka virittää tunnelmaan jo muutama päivä ennen koulutuksen alkua. Liiallinen stressi vähentää keskittymiskyky, kun taas sopiva määrä stressiä auttaa keskittymään.

KESKITTYMISGENERAATTORIN™ neljä askelta:

  • 1,2,3 harjoitus – iloa ja naurua, endorfiini luo aivoille mahdollisuuden rentoutua ja oppia uutta
  • ennakkotehtävän avulla havainnollistamme keskittymisen merkitystä
  • keskittymisharjoittelu – näin opetan aivojani keskittymään
  • päivän fokusointitavoitten asettaminen – Miten minä keskityn olennaiseen tänään ja tässä.

Keskittymisen neljä askelta jäävät osallistujille helpoiksi työkaluiksi kehittämään arjen hallintaa ja keskittymistaitoja. Uskallamme väittää, että keskittymiskyky on yksi tärkeimmistä kilpailukykytekijöistä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai maksuton kartoitustapaaminen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Nimi:

Email:

Aihe:

Viesti:Muut MOTIVOIMALA™-valmennukset:

STRESSILEIKKURI™
Pieni määrä stressiä parantaa suorituskykyä, mutta liika paine uuvuttaa kehon ja mielen. STRESSILEIKKURI™ poistaa haitallisen stressin ja opastaa tasapainoon stressin ja levon välillä.

LIIKERATAS™
LIIKERATAS™ vie osallistujat löytöretkelle liikunnan ilon ja elämyksellisyyden äärelle. Päämääränä on oman itsensä ja hyvinvoinnin löytäminen nautittavan liikunnan avulla.

OIVALLUSGENERAATTORI™
Hyvä idea syntyy harvoin totuttuja polkuja pitkin. OIVALLUSGENERAATTORI™ ohjelmoi aivot ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja osoittaa vuorovaikutuksen merkityksen kaikessa toiminnassamme.

Jokaisen menestyneen yrityksen takana on motivoitunut työntekijä.