Elinvoimaa yrityksellesi

LIIKERATAS™- LIIKUNTAPÄIVÄ

LIIKERATAS™ – Iloinen Liikuntapäivä vie toimistosoturit löytöretkelle liikunnan ilon ja elämyksellisyyden äärelle. Päämääränä on hyvinvoinnin löytäminen nautittavan liikunnan avulla. Yhdessä matkaamme kohti aktiivisempaa tai tasapainoisempaa elämäntapaa.

Liikuntapäivä on helppo keino lisätä työniloa ja energiaa työyhteisössä.

Uskon, että haluatte kokea uusia liikuntalajeja ja saada kokemuksia niin, että hyvinvointi lisääntyy. Tämän vuoksi olemme suunnitelleet ohjelmat niin, että kaikki voivat niihin kunnosta riippumatta osallistua. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen osallistuja saa aidosti positiivisen kokemuksen. Tekeminen ja uuden kokeminen on tärkeää. Suurimmat kokemukset tapahtuvat kuitenkin aina lopulta korvien välissä. Hienosti sanottuna olemme huomioineet ohjelmia suunnitellessamme, että jokainen meistä on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus.  Käytännössä tämä tarkoittaa, että Treasure Caochingin  liikuntavalmennuksissa osallistut turvallisiin ja iloa lisääviin ohjelmiin, joissa on huomioitu ihmisten erilaisuus.

LIIKERATAS™-lajit soveltuvat toteutettaviksi kokouspäivän virkistysohjelmaksi, liikuntapäivän ohjelmaksi tai osana pidempää työhyvinvoinnin valmennusta.

Toimistosoturin tasapainotus Taijin avulla  taiji-liikuntapäivä-Treasure Coaching-virkistyspäivä

Perinteisen kiinalaisen voimistelun Taijin avulla opit käyttämään chi -energiaa, mikä kumpuaa aktiivisesta rentoutumisesta. Pehmeät ja hitaat voimisteluliikkeet soveltuvat kaikenikäisille ja – kuntoisille. Hitaisiin voimisteluliikkeisiin keskittyminen rauhoittaa mieltä ja antaa mahdollisuuden aktiiviseen palautumiseen muun tekemisen keskellä. Taiji voidaan tehdä sisällä tai lämpimällä säällä ulkona.

Gymstick – lihaskuntoharjoituksella kehonhallintaa

Gymstick -harjoittelu kuormittaa vartalon suuria lihasryhmiä, mutta samalla myös asentoa ylläpitäviä niin sanottuja ryhtilihaksia. Venyttämällä kehosi kireitä lihaksia ja vahvistamalla heikkoja lihaksiasi, lihastasapainosi paranee. Laji perustuu keppijumppaan, jonka ovat kehittäneet painonnoston huippuvalmentajat urheilijoiden lihastasapainon, koordinaation ja liikkuvuuden parantamiseksi.

Iskuvoimaa kuntonyrkkeilystä 

Perinteinen herrasmieslaji houkuttelee jännityksen avulla aktiivisuuteen sekä energian positiiviseen fokusoimiseen. SM – tasollakin kilpailleet nyrkkeilyopettajamme ovat suunnitelleet aloittelijalle soveltuvan tuntirakenteen, joka suorastaan tempaisee osallistujat mukaansa. Oikeaoppinen lyöntitekniikka vie hartiakivut ja sopiva sykkeen nosto tuo lisäenergiaa raskaampaankin päivään. Kuntonyrkkeilyohjelman aikana osallistujat oppivat nyrkkeilyn peruslyöntiasennon ja kuusi peruslyöntiä. Yksilöllinen ohjaus auttaa oman tekniikan löytymisessä sekä antaa vauhtia muuhunkin fyysiseen harjoitteluun.

Toimistosoturin kuntotehdas

Positiivisen, osallistavan ja sopivasti haastavan valmennusmetodin avulla koemme yhdessä innostumista ja liikkumisen nautintoa. Teemme huolella valittuja yksinkertaisia, mutta monipuolisia liikkeitä, joiden avulla kehitämme osallistujien kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja lihastasapainoa. Liikkeet tehdään pääosin omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen. Ohjelma aloitetaan lämmittelyllä, joka valmistaa lihakset ja hermoston harjoittelua varten. Tärkeintä on kuitenkin potentiaalin löytäminen eli sopivan asenteen ja aidon keskittymisen vahvistaminen. Harjoittelu tapahtuu pareittain sopivan vauhdikkaana kiertoharjoitteluna. Ennen treenin aloittamista käymme huolellisesti kaikki liikkeet läpi. Näin jokainen oppii omalle kuntotasolleen oikeat suoritustekniikat.

Kickbike- safari 

Kickbike on uuden vauhdikkaan mallin saanut potkukelkka. Safarin aikana opit tehokkaan, terveellisen ja rennon potkutekniikan. Oikea potkutekniikka aktivoi kehon suurimmat lihasryhmät eli kehittää kuntoa tehokkaasti. Kickbike on erinomainen terveysliikuntamuoto erityisesti kaikille istumatyötä tekeville toimistosotureille. Potkuliike venyttää kireitä lihaksia ja jäntevöittää kehoa. Sopiva vauhti kehittää kuntoa ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa. SKickbike-liikuntapäivä-Treasure Coaching-virkistyspäiväafari päätetään lihaksia palauttavaan venyttelyyn ja hyvään tunnelmaan. Safari soveltuu normaalikuntoisille. Suunnittelemme ohjelman niin, että reitti on ryhmälle oikean pituinen, sopivan haastava sekä aina turvallinen.

Toimistosoturin meditaatioharjoitus

Kuinka usein sinä harjoittelet keskittymistä? Meditaation hyödyt on todennettu lukuisissa tutkimuksissa. Meditaatioharjoittelun on todettu vaikuttavat positiivisesti muun muassa tiedon prosessointikykyyn, empatiakykyyn, läsnäolotaitoihin sekä muistiin. Kahden kuukauden säännöllinen meditaatio vaikuttaa 1500 geenin toimintaan. Tutkimuksista huolimatta meditaatiota ei tarvitse ymmärtää, se kannattaa kokea. Opastuksen aikana tutustut yksinkertaisiin meditaatio- tai mielenhallinnan tekniikoihin. Meditaatio auttaa asioiden näkemistä tai kokemista sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Joogasta elinvoimaa

Jooga vahvistaa ja notkistaa kehoa pehmeästi. Pysähtyminen on toimistosoturin tehokkain ja joskus vaativin harjoitus. Opastuksen aikana tutustut lyhyesti joogan filosofiaan ja opit joogan perusliikkeitä. Haastat itseäsi sopivasti omaan tasoosi nähden. Joogaopettajamme ovat kokeneita joogan harrastajia sekä opettajia. Olemme rakentaneet muutamaan joogan perusliikkeeseen perustuvan yksinkertaisen ja toimivan kokonaisuuden positiivisen joogakokemuksen saavuttamiseksi. Tervetuloa joogamatkalle oman mielesi valtakuntaan!

Elinvoimaa tanssista 

Tanssi on ihmiselle luontaista. Meillä jokaisella on rytmi ja taju. Tällä tanssitunnilla toimistosoturia haastetaan ja tarjotaan iloisia onnistumisen kokemuksia. Vauhti, ilo ja muusikin rytmi vie mukanaan! Pääset helpossa ja mielekkäässä muodossa tutustumaan lattareihin ja muihin elinvoimaisiin kehoa liikuttaviin tansseihin. Tanssiohjaajamme ovat työhyvinvoinnin, ilmaisutaidon ja tanssiohjaamisen ammattilaisia.

Toimistosoturin kehonhuolto venytellen 

Osaatko hengittää oikein? Hengittämiseen yhdistetty dynaaminen liikkuvuutta lisäävä lämmittely valmistaa kehosi venyttelyä varten. Harjoituksen aikana huollat opastetusti koko kehon lihakset venyttelyn ja
hengitystekniikoiden avulla. Venyttely on tehokas kehon palautumista ja rentoutumista edistävä harjoitus.  Valmentajamme ovat terveysliikunnan ja rentoutumisen asiantuntijoita.

Happea aivoille luontoretkelläliikuntapäivä-liikeratas-Treasure Coaching-virkistyspäivä

Miltä tuntuisi viettää liikuntapäivä metsän keskellä? Mennään metsään ja annetaan aivoille happipesu! Luontoretkellä rauhoittava ja epämuodollinen ympäristö mahdollistaa aidon läsnäolon sekä työkavereiden kohtaamisen. Toimistosoturikin on luotu liikkumaan. Metsän vaihtelevassa maastossa liikuttaessa epätasainen liike suorastaan voitelee niveliä ja tarjoaa aivoille aktiivipalautumista. Retken tavoitteena on kokea uutta ja nauttia yhdessä olemisesta. Luontoretken ohjaajamme ovat eräoppaita, luontoasiantuntijoita ja terveysliikunnan ammattilaisia. Luontoretki soveltuu erinomaisesti pidemmän valmennuskokonaisuuden yhdeksi moduuliksi, sillä sen aikana yhdistyvät yhdessä tekeminen, liikunta ja luonnon voima. Tällöin mukana luontoretkellä on myös liiketoiminnan valmentaja. Talvella riittävän lumisella kelillä retki toteutetaan lumikenkäillen.

Toimistosoturin kunto- ja toimintakykytesti

Mikä on teidän toimistosotureidenne toimintakyky? Fyysisen kunnon vaikutus työsuorituksiin ja sitä kautta liiketoimintulokseen on kiistaton. Kuntotestin tuloksena jokainen osallistuja saa todellista tietoa suorituskyvystään. Fyysisen kunnon ja valmennusalan huippuvalmentajamme antavat osallistujille liikuntaan motivoivan palautteen.  Lihaskuntotestin avulla testataan terveyden kannalta tärkeimpien lihasryhmien toimintakuntoa. Testituloksena osallistujat saavat kirjallisen ja suullisen liikuntaan motivoivan palautteen. Kestävyyskuntoa voidaan mitata esimerkiksi UKK-kävelytestillä tai Cooperin 12 minuutin juoksutestillä.

Jousiammunnasta mielentyyneyttä

Jousiammunta on nautinnollinen tapa harjoitella mielenhallinnantaitoja fyysisen tekemisen avulla. Opastuksen aikana opit ampumaan vaistoammuntaa vastakaarijouselle turvallisesti ja oikealla tekniikalla. Jousiammuntaohjelman aikana harjoittelemme ammuntatekniikkaakin tärkeintä taitoa eli keskittymiskyvyn vahvistamista zeniläisessä hengessä. Jousiammuntaoppaamme ovat jousiammunta- ja tapahtumaohjauksen ammattilaisia.jousiammunta-liikuntapäivä-Treasure Coaching-virkistyspäivä

Veden rauhoittavia tunnelmia melontaretkellä 

Miltä tuntuisi lipua hiljalleen veden pinnalla ja kokea olevansa osa luontoa? Melontaretkellä nautit uusista kokemuksista veden rauhoittavassa elementissä. Melontaretki on elämyksellinen ja uudet kokemukset lujittavat osall
istujien ryhmähenkeä. Retken aikana opit melontatekniikan perusteet ja havainnoit luontoa uudesta näkökulmasta. Melontaoppaamme ovat Kanoottiliiton auktorisoimia monen vuoden kokemuksen omaavia melontaopastuksen ja terveysliikunnan ammattilaisia.

Kickspark-safarilta talvista energiaa 

Kickspark on uuden vauhdikkaan mallin saanut potkukelkka. Liikuntapäivä saa hyvin vauhtia Kickbike -safarilla. Safarin aikana opit tehokkaan, terveellisen ja rennon potkutekniikan. Tehokas ja helppo potkutekniikka aktivoi kehon suurimmat lihasryhmät. Kickspark on erinomainen terveysliikuntamuoto erityisesti kaikille istumatyötä tekeville toimistosotureille. Potkuliike venyttää kireitä lihaksia ja jäntevöittää kehoa. Sopiva vauhti kehittää kuntoa ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa. Safari päätetään lihaksia palauttavaan venyttelyyn ja hyvään tunnelmaan. Safari soveltuu normaalikuntoisille. Kickspark ohjaajamme ovat terveysliikunnan osaajia. Suunnittelemme safarin niin, että reitti on ryhmälle oikean pituinen, sopivan haastava sekä turvallinen.

Liikuntapäivä tuo energiaa työyhteisöön
Pyydä tarjous, niin suunnittelemme ja toteutamme ohjelman.

 

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Nimi:

Email:

Aihe:

Viesti:Muut MOTIVOIMALA™-valmennukset:

KESKITTYMISGENERAATTORI™ 
Tarvitsetko työkaluja arjen hallinnan ja keskittymisen kehittämiseen? 30 minuutin KESKITTYMISGENERAATTORI™-valmennus antaa arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla.

STRESSILEIKKURI™
Pieni määrä stressiä parantaa suorituskykyä, mutta liika paine uuvuttaa kehon ja mielen. STRESSILEIKKURI™ poistaa haitallisen stressin ja opastaa tasapainoon stressin ja levon välillä.

VUOROVAIKUTIN™

Hyvä idea syntyy harvoin totuttuja polkuja pitkin. VUOROVAIKUTIN™ ohjelmoi aivot ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja osoittaa vuorovaikutuksen merkityksen kaikessa toiminnassamme.

Jokaisen menestyneen yrityksen takana on motivoitunut työntekijä.