Elinvoimaa yrityksellesi

VIRKISTYSPÄIVÄ

VIRKISTYSPÄIVÄ toteutetaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Haluatteko rentoutua, iloita yhdessä tekemisestä tai nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta?

Onnistunut virkistyspäivä

Lupaamme, että toteutamme sellaisen virkistyspäivän, liikuntapäivän tai kehittämispäivän ohjelman, jossa myös sinä yhteyshenkilö saat rentoutua ja nauttia päivän ohjelmasta.Treasure-Coaching--virkistyspäivä-tyhy-tiimihenki-työnilo-tuuletus-tyky

Kenelle? 4 – 500 henkilön työyhteisöryhmille, jotka haluavat virkistyä ja lisätä työniloa

Missä? Toteutamme ohjelman haluamassanne paikassa. Suosittelemme mielellämme yhteistyökumppaneitamme ja halutessanne hoidamme kilpailutuksen puolestanne vaivattomasti ja nopeasti.

Mitä ohjelmaa? Valikoimastamme voitte valita yli kahdestakymmenestä liikuntalajista, useista luentovaihtoehdoista sekä lukuisista työpajavaihtoehdoista. Rakennetaan teille toimivin virkistyspäivä.

ohjelmaesimerkki – virkistyspäivä

Klo 8.30             Aamiaistarjoilu ja tervetulotoivotus
virkistyspäivä-taiji-liikuntaohjelma-virkistysohjelma-Treasure Coaching

Klo 9.00            Hyvinvointiluento tavoitteeseen sopivasta aiheesta.

Klo 11.00           Lounas

Klo 12.00           Mielen ja kehon rauhoittumista Taijin avulla

Perinteisen kiinalaisen voimistelun Taijin avulla opitaan käyttämään chi -energiaa, mikä kumpuaa aktiivisesta rentoutumisesta. Pehmeät ja hitaat voimisteluliikkeet soveltuvat kaikenikäisille ja – kuntoisille. Hitaisiin voimisteluliikkeisiin keskittyminen rauhoittaa mieltä ja antaa mahdollisuuden pysähtymiseen arjen keskellä. Taiji voidaan tehdä sisällä tai lämpimällä säällä ulkona.

Klo 13.30           Iltapäiväkahvit

Klo 14.00           Kickbike- safarilla hikeä pintaan

Kickbike on modernin mallin saanut vauhdikas potkupyörä. Safarin aikana opitaan tehokas ja rento potkutekniika ja saadaan kevyesti hikeä pintaan sekä liikettä kehon suuriin lihasryhmiin. Kickbike on erinomainen terveysliikuntamuoto erityisesti kaikille istumatyöntekijöille. Potkuliike venyttää kireitä lihaksia ja jäntevöittää kehoasi. Leppoisa vauhti kehittää kuntoasi ja vahvistaa verenkiertoelimistösi toimintaa. Safari soveltuu normaalikuntoisille. Suunnittelemme safarin niin, että ohjelmalle on riittävästi aikaa ja ohjaajia on sopivasti turvallisuuden ja hyvän tunnelman takaamiseksi.

Klo 16.00           Saunassa rentoutumista ja järvessä virkistäytymistä

 

 

Muut MOTIVOIMALA™-valmennukset:

KESKITTYMISGENERAATTORI™ 
Tarvitsetko työkaluja arjen hallinnan ja keskittymisen kehittämiseen? 30 minuutin KESKITTYMISGENERAATTORI™-valmennus antaa arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla.

STRESSILEIKKURI™
Pieni määrä stressiä parantaa suorituskykyä, mutta liika paine uuvuttaa kehon ja mielen. STRESSILEIKKURI™ poistaa haitallisen stressin ja opastaa tasapainoon stressin ja levon välillä.

LIIKERATAS™
LIIKERATAS™ vie osallistujat löytöretkelle liikunnan ilon ja elämyksellisyyden äärelle. Päämääränä on oman itsensä ja hyvinvoinnin löytäminen nautittavan liikunnan avulla.

OIVALLUSGENERAATTORI™
Hyvä idea syntyy harvoin totuttuja polkuja pitkin. OIVALLUSGENERAATTORI™ ohjelmoi aivot ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja osoittaa vuorovaikutuksen merkityksen kaikessa toiminnassamme.

Jokaisen menestyneen yrityksen takana on motivoitunut työntekijä.