Elinvoimaa yrityksellesi

OIVALLUSGENERAATTORI™

OIVALLUSGENERAATTORI™ ohjelmoi aivot ajattelemaan laatikossa ja sen ulOivallusgeneraattori virkistysohjelmakopuolella. Havainnoimme vuorovaikutuksen merkitystä eri näkökulmista. Tämä on sitä rakettitiedettä.

Oivallusgeneraattori valmennusohjelma soveltuu erinomaisesti virkistyspäivän tai kokouspäivän ohjelmaksi tai osaksi työyhteisönkehittämisvalmennusta.

Kenelle? Tiimille tai ryhmälle, joka haluaa aidosti kehittää toimintaansa ja saavuttaa syvällisemmän tason vuorovaikutuksen ymmärtämisessä

Mitä tapahtuu? Teemme aktivoivia, innostavia ja mukaansatempaavia harjoituksia. Merkityksellistä tässä on harjoitusten purkuprosessi, jonka avulla näemme oivallusten siirtovaikutukset arkeen. Oivallusprosessin avulla saadaan esille asioita, jotka saattavat muutoin olla näkymättömissä.

Mikä on oivallus? Oivallus on se hetki, kun aivot hiljenevät. Tällöin mahdollistuu uusien yhteyksien syntyminen aivoissa ja sitä kautta ihmisten välillä.

Hyöty osallistujalle: Ryhmässä toimimisen tavat tulevat näkyviksi iloisen yhdessä tekemisen avulla. Positiivisen tekemisen aikana tutustut kollegoihini uudella tavalla ja saat odottamattomia näkökulmia. Yhdessä annamme mahdollisuuden uuden syntymiselle ja organisaation kehittymiselle. Oivallusgeneraattorin päätteeksi Luomme OIVALLUSJALOSTAMOSSA™ yhteisen kehittämissuunnitelman.

Kesto: kaksi tuntia tai enemmän

Ohjelman punaisena lankana on esimerkiksi:

  • Mikromuutosten potentiaali
  • Rakettitiede käytännössä
  • Miten kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy liiketoiminnassa
  • Pysähdytään – Katsotaan silmiin ja kysytään ”Mitä kuuluu?”
  • Miten, miksi ja milloin annan ja pyydän palautetta
  • Kick offiin tai päivän muuhun ohjelmaan linkittyvä teema

Toimintamme perustana ovat tilanteen ja tavoitteiden mukaan tarkkaan valitut toiminnalliset harjoitteet

Klassikkoharjoitteita ovat:

  1. Luovuuden lähteillä – ryhmäesityksestä hauskuutta
  2. 1,2,3 virheestä kiitetään, keskittymistä, naurua ja iloa
  3. Leijuvan vavan kesytys – yhteistyöstä voimaa

Valmentajamme mahdollistavat turvallisen ja tuloksekkaan työskentelyn

Olemme toteuttaneet yli kymmenen vuoden aikana tuhansia Oivallusgeneraattoreita. Ylpeänä voimme kertoa, että asiakaspalautteidemme keskiarvo asteikolla 1 – 5 on yli neljän

Katso palautteita esimerkiksi Uponorin myyntitiimin Oivallusgeneraattorista

Muut MOTIVOIMALA™-valmennukset:

KESKITTYMISGENERAATTORI™ 
Tarvitsetko työkaluja arjen hallinnan ja keskittymisen kehittämiseen? 30 minuutin KESKITTYMISGENERAATTORI™-valmennus antaa arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla.

STRESSILEIKKURI™
Pieni määrä stressiä parantaa suorituskykyä, mutta liika paine uuvuttaa kehon ja mielen. STRESSILEIKKURI™ poistaa haitallisen stressin ja opastaa tasapainoon stressin ja levon välillä.

LIIKERATAS™
LIIKERATAS™™ vie osallistujat löytöretkelle liikunnan ilon ja elämyksellisyyden äärelle. Päämääränä on oman itsensä ja hyvinvoinnin löytäminen nautittavan liikunnan avulla.

Jokaisen menestyneen yrityksen takana on motivoituneet työntekijät.