Elinvoimaa yrityksellesi

HUSLAB

Outdoor YogaJärjestimme HUSLABin henkilökunnalle kolme identtistä virkistystapahtumaa syksyllä 2009. Jokaiseen tapahtumaa osallistui noin 90 Länsi-Uudenmaan terveyskeskusten laboratorioiden työntekijää. Tapahtumien painopiste oli virkistymisessä ja liikunnan ilon luomisessa. Terveysliikuntalajeina olivat syvävenyttely, Taiji ja sauvakävely.

Harriet Baarman suosittelee Treasure Coachingin palveluja

Virkistystapahtumien suunnittelussa yhteyshenkilönä toiminut osastonhoitaja Harriet Baarman suosittelee Treasure Coachingin palveluja muillekin työyhteisöille: Erityisen tyytyväisiä olimme alkulämmittelyyn, joka sai koko salin nauramaan ja relaamaan. Kiitän myös osaamistanne suuren ryhmän hallinnassa.”

Kehittämisehdotuksena tapahtumasta Treasure Coaching sai arvokasta palautetta, jonka mukaan tapahtumat olivat onnistuneita. Kehittämisehdotuksena osallistujat toivoivat syvävenytyksessä olleita liikkeitä helpommin toteutettaviksi ja ymmärrettäviksi. Ohjaajiamme luonnehdittiin ammattitaitoisiksi, motivoituneiksi ja sympaattisiksi.

Kuuntelemme kaikkia asiakaspalautteita ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joten lupaamme jatkossa miettiä syvävenyttelyn liikkeitä ja ohjeistuksia entistä tarkemmin. Lupaamme myös olla vielä tiiviimmässä vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa ja pitää tuntosarvemme herkkinä. Mukavinta on, kun ohjaajiamme kuvaillaan sympaattisiksi, sillä haluamme olla helposti lähestyttäviä.