Elinvoimaa yrityksellesi

SRESSILEIKKURI e-kirja

Stressinhallinta kuntoon

Osta itsellesi Stressileikkuri e-kirja

Nämä konkreettiset asiat saat Stressileikkuri-eKirjasta:

1. Helposti toteutettavia testejä, jotka auttavat sinua näkemään muutoksen mahdollisuudet.stressinhallinta

2. Aikavarkaiden torjuntasuunnitelman, jonka avulla työpäiväsi pysyy helposti kasassa. Torjumme tässä kirjassa kuusi yleisintä aikavarasta helpoin askelin, joita pystyt toteuttamaan heti omassa arjessasi. Aikavarkaiden torjunta helpottaa ajankäytönhallintaa sekä stressinhallintaa.

3. Kuusi askelta ajankäytönhallintaan, joiden avulla sinun on helppo toteuttaa arjen suunnittelua. Aamulla töihin ryhtyessä tiedät siis miten päivä kannattaa aloittaa ja miten suunnittelet työpäiväsi tehokkaaksi.

4. Tehokkaita keskittymistyökaluja
Keskittyminen on työtekijän sekä yritysten yksi tärkeimmistä kilpailukykytekijöistä. Näiden keskittymistyökalujen avulla kehität keskittymis- ja läsnäolotaitojasi.

5. Tehokkaan työkalun tavoitteiden asettamiseen ja niiden pitämiseen
Valmennuskirjamme tähtää siis muutokseen ja olemme tehneet valintojen tekemisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

6. Energiaa lisävän ruokavalion korjaussarja
Kehomme koostuu siitä mitä syömme, juomme, hengitämme sekä miten ajattelemme. Ravinto on yksi tärkeimmistä energian lisääjistä tai valitettavasti myös sen vähentäjä. Toisin sanoen ravinto on oleellinen osa stressinhallintaa. Näiden muutosohjeiden avulla lisäät energiaa päivääsi. Stressinhallinta helpottuu, kun pää on kunnossa ja ajatus pysyy kirkkaana.

7. Asiantuntijoiden vinkkejä
Pieniä ja merkittäviä asioita, joiden avulla arkesi sujuu huomattavasti helpommin.

8. Mielenkiintoista lisätietoa
Saat useita mielenkiintoisia linkkejä Stressin- ja ajankäytönhallinnan asiantuntijoiden videoihin ja julkaisuihin, joista voit ahmia lisää kiinnostavaa tietoa.

9. Henkilökohtaisen tuen
Kirjan kirjoittaja Johanna Verho käytettävissäsi sähköpostitse sekä puhelimitse. Vastaamme todella mielellämme kaikkiin kysymyksiin, kommentteihin sekä palautteisiin.