Elinvoimaa yrityksellesi

Kokousyhteistyökumppanit

kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtumaKokous suunnitteilla? Näissä paikoissa kokouspäivänne sujuu niin, että voitte itse keskittyä olennaiseen. Suosittelemme sydämellisesti yhteistyökumppaneidemme palveluita.


 

Järjestä onnistunut kokous tai virkistyspäivä:

hirvihaaran_kartano_lasipaviljonki_del9336-minHirvihaaran kartanossa upeaa kartanotunnelmaa täydentävät nykyaikaiset palvelut. Kartanolla on rakennettu paljon uutta, vanhoja tiloja on uusittu pieteetillä ja samalla vieraille tarjottavia palveluja on kehitetty ja monipuolistettu. Tähän kun vielä yhdistetään kartanon palveluasenne, niin kaikki on vieraita vaille valmista.

 


 

kokous-kokouspäivä-tapahtuma-Majvik-päärakennus-virkistyspäivä

Kokous- ja kongressihotelli Majvik

Tasokas ja tunnettu Kokous- ja kongressihotelli Majvik Kirkkonummella kehä III varressa. Majvikissa on useita ajanmukaisia luentosaleja sekä kokous-ja ryhmätyötiloja. Kongressisaliin mahtuu 350 henkeä. Hotellissamme on 100 huonetta. Sauna-ja ravintolapalvelut ovat tärkeä osa palveluamme. Majvikissa on tunnetusti hyvä ruoka. Sijainti kauniin luonnon keskellä meren rannassa antaa hyvät puitteet kaikenlaisiin virkistys-ja tyhypäiviin. ”

 


 

Sannäsin kartano-virkistys-kokous-kokouspäivä

Sannäsin kartano

Kaunis täyden palvelun kokoushotelli Sannäsin Kartano Porvoossa,  vain alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja lentokentältä.

Kokoushotellista löytyy 8-120 hengelle valoisat kokous- ja koulutustilat, tunsaasti ryhmätyötiloja sekä majoitusta 170 hengelle. Liikuntahalli mahdollistaa sujuvasti liikunta- ja virkistyspäivien järjestämisen myös sadesäällä. Sauna ja uima-allas takaavat rennon päätöksen kokous- tai virkistyspäivälle.

 


 

kokous-laiturilla-Rantapuisto-kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma

Kokoushotelli Rantapuisto

Best Western kokoushotelli Rantapuisto Helsingin Rastilassa tarjoaa onnistuneen virkistys- tai kokouspäivän puitteet. Tyylikäs arkkitehtuuri ja upeasti hyödynnetty ainutlaatuinen merellinen maisema takaavat unohtumattoman kokemuksen. Rantapuistosta käytössänne ovat tyylikäs 300 henkilön auditorio sekä 10 erikokoista kokoustilaa, viihtyisä rantasauna sekä huikeat luonnossa liikkumisen mahdollisuudet.

 


 

Hotelli Nuuksio_Siikarantakokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksio kansallispuiston rajalla tarjoaa mahtavat puitteet niin perinteisille kokouksille kuin erilaisille virkistys-, tyhy- ja tyky-päiville. Kokous- tai virkistyspäivän kruunaa saunassa lämmittely ja puhdasvetisessä Siikajärvessä vilvoittelu.

 

 

 


kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma-Långvik

Långvik Congress Wellness Hotel

Kansainvälisesti korkeatasoinen kokous- ja kylpylähotelli Långvik Congress Wellness Hotel Kirkkonummella tarjoaa nykyaikaiset tilat ja palvelut kokouksiin, koulutuksiin sekä juhliin.

Långvikin ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja sisustus tarjoavat korkeatasoisen kokemuksen sekä kokous- että juhlavieraille.

 


 

Uunisaari-kokouspaikka-kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma

Ravintola Uunisaari

Ravintola Uunisaari sijaitsee Helsingin keskustan läheisyydessä Kaivopuiston edustalla. Muutaman minuutin lauttamatka kuljettaa vieraat meren ääreen, luonnon läheisyyteen. Ravintola on uudistettu vanhasta 1800-luvulla rakennetusta vernissatehtaasta moderniksi, mutta tunnelmalliseksi tilaksi, jonka tiiliseinät kertovat omaa tarinaansa menneistä ajoista. Uunisaari tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Vanhan tehdashallin tunnelma yhdistettynä merellisiin maisemiin, herkulliseen ruokaan ja ystävälliseen palveluun on taattu resepti onnistuneelle kokoukselle, yritystilaisuudelle tai juhlalle.


Suomenlinna

Suomenlinna on maailman suurin merilinnoitus ja Unescon maailmanperintökohde. Ainutlaatuinen historiallinen ympäristö luo aivan erityislaatuisen tunnelman kaikkiin tapahtumiin. Suomenlinnasta löytyy useita erikokoisia modernilla kokoustekniikalla varustettua upeaa kokoustilaa. 15 minuutin lauttamatka auttaa osallistujia siirtymään myös uuden ajattelun maailmaan.


 

Kokouspäivä Hotelli Tegelissä

Hotelli Tegel

Fiskarsin ruukin historiallisissa maisemissa sijaitseva Hotel Tegel tarjoaa unohtumattomat puitteet kokouspäivälle. Upean luonnon ja satojen vuosien historian keskellä toteutetut virkistysohjelmat saavat lisäsyvyyttä. Hotel Tegelistä löytyy useita kokoustiloja ja luentosali myös suurille ryhmille. Laadukkaat miljööseen sopivat ravintolapalvelut viimeistelevät tapahtumien onnistumisen.

 

 


 

Haltia-kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma

Suomen luontokeskus Haltia

Suomen luontokeskus Haltia Nuuksion kupeessa on uudenlainen elämys- ja luontokeskus, joka kokoaa Suomen luonnon yhden katon alle. Haltiasta löytyy kokous-, seminaari- ja ravintolatiloja sekä näyttelytiloja, joissa voit kokea esim. opastuksella suomalaisen luonnon ja arkkitehtuurin. Virkistyspäivän ohjelmia varten Nuuksion retkeilymaastot tarjoavat huikeita luontoelämyksiä.

 


kokous-kokouspäivä-virkistyspäivä-tapahtuma-Villa Hummerheim

Villa Hummerheim

Villa Hummerheim on ”pieni paratiisi maan päällä” Kun olet suunnittelemassa juhlia tai koukouspäivää, Villa Hummerheim savusaunoineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Huikean luonnon ympäröimä villa sijaitsee meren rannalla Kirkkonummen Porkkalassa – vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Monien tarinoiden Hummerheim houkuttelee vierailijan pysähtymään.

 


 

Hotelli-Kiljavanranta-virkistyspäivä-kokoustilat-kokosu

Hotelli Kiljavanranta

Hotelli Kiljavanranta tarjoaa monipuoliset tilat virkistys- ja muihin yritystapahtumiin. Kiljavanrannan liikuntahalli, auditorio ja rantasauna sekä ympäröivä luonto mahdollistavat monipuolisesti ohjelmien toteuttamisen. Matka luonnon rauhaan kestää vain alle tunnin Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta vain puoli tuntia. Ilmaisella parkkialueella on runsaasti tilaa autoille ja busseille.


auditorio-hotelli-Sofia-kokouspäivä-virkistyspäivä-kokous

Kokous- ja virkistyspäivät onnistuvat luonnonkauniissa Kallvikinniemessä kokoushotelli Sofiassa. Sofian monipuoliset kokoustilat sopivat organisaation sisäisten kokousten tai teemäpäivien viettämiseen. Tiloissamme on toimivia vaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin ryhmille. 220-paikkainen auditoriomme palvelee mainiosti seminaarien järjestämistä. Rauhallisessa ja kauniissa merimaisemassa kokouksenne sujuu ja pääsette samalla irti arjesta.