Elinvoimaa yrityksellesi

TYKY ja TYHY

TYKY ja TYHY -toimintaan innostavia ja tuloksekkaita vaihtoehtoja

TYKY ja TYHY

TYHY ja TYKY eli työhyvinvointia ja työkykyä lisäävä toiminta on tuloksekkainta silloin, kun se toteutetaan suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Me haluamme Treasure Caochingissa suunnitella ja toteuttaa ohjelmia, jotka koskettavat osallistujia. Haluamme jakaa intohimoamme työhyvinvoinnin ja arvokkaan elämän etsimisen ja löytymisen hyväksi.

Kokoamme TYKY tai TYHY -ohjelmat kolmesta tärkeästä osa-alueesta: Vuorovaikutuksen syvällisestä kehittämisestä, stressin- ja ajankäytönhallinnan taitojen lisäämisestä sekä liikunnan kipinän sytyttämisestä.

Vuorovaikutuksen kehittäminen tarkoittaa kielen, kehonkielen, sanojen ja asenteiden muokkaamista jokaiselle itselleen sopivalla tavalla. Työkaluina käytämme toiminnallisia ja innostavia menetelmiä, joiden vaikutus perustuu tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin.

Stressin- ja ajankäytönhallinta ovat taitoja, joita jokainen tarvitsee, mutta joita kaikki eivät ole tietoisesti opetelleet. Vain 15 minuutin ajansäästö päivässä vähentää työajankäyttöä yli viikolla vuodessa.

Liikunta on meille kaikille välttämätöntä. Inaktiivisuus tuhoaa tärkeintä omaisuuttamme eli kehoamme. Yhdessä löydämme toimistosoturin toimintakykytestin ja Liikeratas valmennuksen avulla ratkaisuja siihen miten lisäämme arkielämään sopivasti liikunnan nautintoja.

Näistä osa-alueista rakennamme kokonaisuuden, joka tukee tavoitteitanne.

TYKY -päivän ohjelmaesimerkki:

Klo 8.30           Aamiastarjoilu ja tervetulotoivotus

Klo 9.00           STRESSILEIKKURI™

Klo 11.00         Herkullista ja terveellistä lounasta tarjolla

Klo 12.00         Mielenhallinnan harjoitus – aivoja voi harjoittaa yhtä tehokkaasti kuin lihaksiakin. Yksinkertaisten harjoitteiden avulla opimme mielenhallintaa ja rentoutumista.

Klo 13.00         ENERGIARATAS™ vie sinut löytöretkelle positiivisten liikuntakokemusten maailmaan. Liikeratas -lajeista valitsemme ryhmänne tavoitteita parhaiten tukevat.

Klo 15.00         Iltapäiväkahvit ja välipala

Klo 16.00         Saunassa rentoutumista ja järvessa virkistymistä

Klo 18.00         Herkullista illallista tarjolla

 


Treasure Coaching – Elinvoimaa yrityksellesi!